Paulusschool
Kerkstraat 68
6987 AD Giesbeek
tel. 0313- 631273Paulusinfo

Paulusinfo

Agenda van de week 27 van 2 t/m 6 juli 2018.

Mededelingen:

* Juf Andet stopt met lesgeven op de Paulusschool en neemt op 5 juli afscheid van de Paulusschool. Wij danken haar voor haar positieve inzet, de prettige samenwerking en collegialiteit en wensen haar veel succes bij haar loopbaan en haar toekomst.
* Dinsdag 3 juli a.s. om 19.00 uur is de uitvoering van de afscheidsmusical ‘De tent op z’n kop’ van groep 8 voor ouders en genodigden met aansluitend een afscheidsfeest voor leerlingen en het team. Maandag 2 juli om 13.00 uur is de uitvoering voor de Opa’s en Oma’s.
* Op woensdag 4 juli 2018 houden we een zgn. ‘promotiedag’. Alle groepen schuiven deze dag door om al voor de zomervakantie met de nieuwe leerkracht kennis te maken ter voorbereiding op het nieuwe schooljaar. De leerlingen van groep 8 hebben dan al vakantie.
* Vrijdag 6 juli om 12.00 uur start de zomervakantie, om dit in te luiden gaan we om 11.58 uur traditioneel gezamenlijk aftellen op het schoolplein waarna we allemaal gaan genieten van een heerlijke zomervakantie.
* Maandag 20 augustus a.s. om 20.00 uur wordt de jaarlijkse Algemene Ouderavond gehouden.
* Door te lezen in de zomervakantie houden kinderen hun leesniveau op peil. Blijven lezen in de zomervakantie is daarom belangrijk en dat kan heel goed met de VakantieBieb-app van de Bibliotheek; Het zomercadeautje van de Bibliotheek. Of je nu op vakantie gaat of thuis blijft, in de VakantieBieb vind je meer dan 60 leuke e-books voor het hele gezin. In de VakantieBieb. Het enige dat u hoeft te doen, is de gratis app op uw tablet of smartphone te zetten en de e‐books te downloaden. Eenmaal gedownload kunt u de boeken offline lezen. De VakantieBieb opent 1 juni 2018 voor de jeugd en 1 juli komen hier de e-books voor volwassenen bij. De VakantieBieb sluit 31 augustus 2018.
* De nieuwe DOC cursus Computertypen / Word / PowerPoint 2018-2019 voor de leerlingen van groepen 6, 7 en 8 start bij voldoende deelname in september 2018 op de Paulusschool. Meer informatie vindt u op www.deopleidingscentrale.nl of neem contact op met De Opleiding Centrale (DOC) Doetinchem tel. 0314 –36 30 60
* Voor de muzieklessen via het Musiater voor het cursusjaar 2018-2019 dinsdags na schooltijd hier op de Paulusschool dient u uw kind(eren) opnieuw aan te melden bij het Musiater, telefonisch op nr. 0316-52 98 41 of per mail aan Nanda van Loon n.van.loon@hetmusiater.n] door te geven.
* Op 19 juni hielden wij een informatieavond over het 5 gelijke dagenmodel. Dit gaat in het nieuwe schooljaar in. Op onze site kunt u de informatie van die avond nalezen.

Agenda:
Maandag 2 juli:
Voor de kleuters: Boekenpret voor de laatste keer dit schooljaar. Denk aan de “Boekenprettas” met het boek. Dus vandaag alleen de boeken inleveren.
Om 13.00 uur is de uitvoering van de musical ‘De tent op z’n kop’ voor de Opa’s en Oma’s van de leerlingen van groep 8.

Dinsdag 3 juli

Vandaag is het de allerlaatste schooldag hier op school voor groep 8. Om 10.00 uur wordt de afscheidsmusical ‘De tent op z’n kop’ uitgevoerd voor de leerlingen van de groepen 3 t/m 7. ’ s Avonds om 19.00 uur is de uitvoering van de musical voor ouders en genodigden met aansluitend een afscheidsfeest voor leerlingen en het team. Na afloop worden de leerlingen door het team naar huis gebracht.
Wij wensen onze schoolverlaters alvast een hele fijne vakantie en heel veel succes op de nieuwe school van het voortgezet onderwijs.

Woensdag 4 juli
Vandaag houden we een zgn. ‘promotiedag’. Alle groepen schuiven deze dag door om al voor de zomervakantie met de nieuwe leerkracht kennis te maken ter voorbereiding op het nieuwe schooljaar. De leerlingen van groep 8 hebben al vakantie.

Donderdag 5 juli
’s Ochtends vergadering Managementteam.
07.30 uur: Vergadering Raad van toezicht.
15.00 – 16.30 uur: Afscheidsborrel juf Andet voor genodigden.

Vrijdag 6 juli
Laatste schooldag van dit schooljaar. Om 11.58 uur is het traditionele gezamenlijke aftellen op het schoolplein waarna we allemaal gaan genieten van een heerlijke zomervakantie.

Donderdag 17 en vrijdag 18 augustus zijn studiedagen voor het team.
Maandag 20 augustus 2018 is de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar. We starten dan met het nieuwe lesrooster: inloop vanaf 08.15 uur, start lessen om 08.20 uur, einde inloop 08.30 uur. Ook vindt op deze dag de reguliere hoofdluiscontrole plaats in alle groepen.
We starten met de Kanjerweek: een themaweek waar de kanjertraining centraal staat. Hoe positief met elkaar om te gaan. Dagelijks komen in alle groepen activiteiten en oefeningen aan bod, passende bij de leeftijd die bijdragen aan het prettig met elkaar om gaan. Denk aan zaken als samenwerken in groepjes en het geven van welgemeende complimenten. Op vrijdag sluiten we de week centraal af. Uiteraard sluiten we daarmee niet de kanjertraining af want deze blijft het hele schooljaar doorlopen in alle groepen. U kunt uw kind hierin het best begeleiden door dagelijks geïnteresseerd te vragen naar wat het vandaag gedaan heeft en hier positief in mee te leven.
 Om 20.00 uur is de Algemene Informatie Ouderavond met vooruitzien naar het nieuwe schooljaar 2018 – 2019 in de culturele zaal van het Kulturhus, daarna met de leerkracht naar de klas van uw zoon/dochter.

 Het team van de Paulusschool.


*wijzigingen voorbehouden.

   

klik op het logo hierboven om de laatste versie te downloaden